× POČETNA O PROJEKTU PROJEKTNI TIM PARTNERI MEDIJI ePojmovnik

Executive Training Institute Ltd.

Adresa: Paceville Avenue, St.Julian's

Država: Malta

ETI Malta (Executive Training Institute) je učilište smještenu u gradu St Julian's na Malti. Specijalizirano za provođenje edukacija vezanih uz engleski jezik i razvoj komunikacijskih vještina kao i programe CPD-a (Continuing Professional Development), odnosno cjeloživotnog učenja. Programi edukacija na radnom mjestu (in-service training) namijenjeni su nastavnicima i stručnjacima u sektoru obrazovanja (osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje, strukovno obrazovanje, fakultetsko obrazovanje i obrazovanje odraslih. Programi mobilnosti uglavnom se temelje na metodologiji nastave engleskog jezika i jezika struke (Business English), primjeni alata IKT-a te korištenju tehnologije u procesu učenja, primjeni CLIL metode te razvoju profesionalnih komunikacijskih i interkulutralnih kompetencija.

www.etimalta.com


International Study Programmes

Adresa: The Manor, Cheltenham

Država: Ujedinjeno Kraljevstvo

INTERNATIONAL STUDY PROGRAMMES (ISP) ima tridesetogodišnje iskustvo u organizaciji visokokvalitenih tečajeva stručnog usavršavanja za europska ministarstva obrazovanja, obrazovne institucije i škole. U svom djelovanju ISP nudi široki spektar tečajeva za stručno usavršavanje nastavnika engleskog jezika i CLIL-a, ali i za nastavnike ostalih predmeta kao što su priridoslovno-znanstveni predmeti, glazbena umjetnost i kultura i likovna umjetnost. Tečajevi su primjenjivi i na ravnatelje škola i prosvjetne inspektore, a održavaju se u velikom broju lokacija u Engleskoj, Walesu, Škotskoj i Sjevernoj Irskoj. Svaki tečaj prilagođen je potrebama njegovih sudionika u području metodike i pedagogije, ali i samog sadržaja tečaja (tailor made courses).

www.international-study-programmes.org.uk


Glocal Factory Limited

Adresa: 112 High Street, Birmingham

Država: Ujedinjeno Kraljevstvo

Glocal Factory Ltd nudi široki spektar strukturiranih tečajeva za nastavnike širom Europe. U našem su fokusu inovativne metode učenja i poučavanja, učenje temeljeno na tehnologiji i inkluzivno obrazovanje. Nudimo tečajeve po cijeloj Europi kako bismo našim polaznicima osigurali iskustvo europskog obrazovanja. Predstavljamo alternativne pedagoške metode temeljene na metodologiji usmjernoj na učenika. Posebno smo educirani za održavanje radionica građanskog odgoja. Misija Glocal Factoryja je dati podršku nastavnicima i edukatorima u unapređenju njihovih vještina i stručnih kvalifikacija kako bi dostigli ciljeve EU2020 strategije u području obrazovanja. Tečajevi polaznicima daju mogućnost stjecanja novih vještina na zanimljivim radionicama zajedno s kolegama iz europskih zemalja. Tako osmišljeni tečajevi doprinose ne samo osobnom napredovanju samih polaznika, nego i njihovih institucija i šire zajednice. Surađujemo s poznatim organizacijama kao što su Save the Children Romania i Flipnet Italy kako bismo našim polaznicima osigurali visoki stupanj usavršavanja. Naš katalog tečajeva se konstantno nadopunjuje, a naš istraživalački tim i tim za razvoj neprestano traže nove partnere i inovativne tehnike kako bismo još više proširili svoju ponudu.

www.glocalfactory.eu


Atempo

Adresa: Heinrichstrasse 145, Graz

Država: Austrija

Atempo je neprofitna organizacija osnovana 2000. godine u Austriji. Sjedište ima u Grazu. Bavi se obrazovanjem mladih s invaliditetom i poteškoćama u učenju te ih osposobljava za tržište rada.

https://www.atempo.at/de/Ueber-uns/